Etiquetes

Hi va haver un dia en què vaig decidir canviar algunes coses. Va ser un dia en companyia, feia sol, i les converses es van anar succeïnt entre menjar, música i el silenci. Al vespre, el Barça feia història marcant sis gols al Bernabeu.

L’endemà em vaig despertar més lleugera, alliberada d’una mandra que em feia vulgar, i dèbil. A casa vaig modificar certes pautes del meu comportament diari, que fan que ara visqui millor, i ara m’esforço a tenir cura de les meves coses, i a meditar, sobretot meditar.

Em deixo moltes coses per fer bé, o com a mínim millor, però es tracta de marcar-se objectius assolibles, per poder gaudir dels èxits, i tenir forces suficients per tirar endavant amb els que venen a continuació. Es tracta, també, d’acostumar-se a arraconar la mandra, aprofitant el bon temps, que convida a llevar-se, i deixar-se endur per la dinàmica de fer coses, de moure’s, ja sigui sola, o acompanyada.

En definitiva, fer les coses bé vol dir sentir-se còmode i content amb un mateix, lliutar contra el què no agrada, i lliurar-se a allò que entusiasma.