Etiquetes

, ,

per un mojito passable al carrer guanyador de les festes de Sants. Riures intentant encerter els petits glaçons de gel amb la boca llençant-nos-els unes a les altres a un metre d’alçada. Encontres amb persones a qui fa temps que no veus i que les festes majors concentren en pocs carrers. Desenes d’altres persones que no et trobes i que també coneixes. Aglomeracions que  avancen a pas de tortuga sortint del concert de Love of Lesbian. Un grup dalt de l’escenari que s’ho passa bé, que gaudeix, que salta, que balla, que s’entrega, que porta instrumentació especial per l’ocasió, que ho dóna tot i ho reb tot a canvi. Una veu original, un home que lidera el grup amb atractiu i carisme, un home que enamora. Un directe seductor!

Un maki sushi invertit de tempura de gamba i d’advocat amb salmó. Uns palillos que sostenen una peça del maki de la soja a la meva boca. Un vinet blanc fresquet que ho fa tirar tot avall i et refresca de dalt a baix.

Un trajecte en metro avorrit si no fos per una nena petita, que entra de la mà de la seva mare. Dos anyets, curiosa, vestit amb puntets i cors moníssim. Algú li somriu, una altra li pregunta com es diu… Qui són aquests que em parlen? Què volen?, deu pensar ella, fins que se li escapa “Un nene!”. Als nens petits els atrau les personetes com ells, petits. D’haver pogut segur que la nena s’hi hagués apropat per saludar-lo.

Una nit de divendres.