Etiquetes

, ,

Fa un parell de mesos vaig estar a la Catalunya Nord. Això és el què vaig escriure en tornar a casa. Una nit de cada mes, un amic meu fa una estada en una casa rural dels Països Catalans per a fer-ne un article a la revista Descobrir Catalunya. Algunes vegades m’hi convida.

De vegades les coses flueixen. De vegades aconsegueixes deixar-te, abandonar el teu cap i gaudir, sense pensar en res més que en el present. Allunyar-se de casa, de l’entorn cotidià potencia aquesta sensació, però sovint, si allà on anem no trobem la manera de sentir-nos bé, el més habitual és que trobem a faltar la comoditat de la nostra llar. La clau és doncs aconseguir relaxar-se en qualsevol moment.

El passat cap de setmana, les coses van fluir. Vaig aconseguir relaxar-me, abandonar el meu cap i gaudir, pensant i vivint en el present, en l’ara i en l’aquí. I és que em vaig allunyar de casa i de Barcelona, per banyar-me al mar calmat de Cotlliure, i passejar i dormir a Ceret, ambdós a la Catalunya Nord. L’endemà, de tornada a casa, vam parar a Pals i la platja de l’illa roja, i el diumenge es va acabar amb una bona pel·lícula.

Dinar amb vistes al mar, aigues transparents, carrerons estrets i antics, terrassetes al capvespre, cel estrellat, pa amb mantega i confitura, més aigues transparents… Relaxació, calma i tranquil·litat. Benestar físic i mental.