Etiquetes

Imagineu-vos que aneu al gimnàs, que arribeu als vestidors i trobeu una zona lliure per a canviar-vos , no hi ha ningú.

Hi ha un parell de bancs. Els armaris formen tres parets. A dreta i esquerra, 22 armaris d’accés lliure col·locats en dues files, els uns sobre dels altres. Al davant, uns 40 armariets de lloguer, formant cinc files de vuit unitats cadascuna, ideals per a guardar-hi les bambes, els xampús i les samarretes esportives netes. Us ho imagineu?

Dels 44 armaris d’accés lliure, només n’hi ha un d’ocupat, i està a tocar de la paret d’armariets privats. Pregunta: Quin armari farieu servir tenint en compte que no en teniu cap de privat? (Normalment, quan tens un armariet privat, t’hi col·loques a prop per no anar a munt i a vall guardant coses en un o altre lloc).

Tic, tac, tic, tac, tic, tac…

Doncs es veu que no hi ha cap més opció possible que just a sota de l’únic armari ocupat, curiosament, ocupat per a mi. De manera que malgrat tooot l’espai lliure que sol haver-hi a dos quarts de nou del matí, he d’anar tancant i obrint la porta del seu armari i /o esperant a què la dona oportuna acabi d’agafar les seves coses per a poder-ho fer jo.

Ai…