Etiquetes

,

Reconec que vaig escriure aquest post de manera ràpida i potser el resultat no va quedar gaire clar. Així que faig un exercici de correcció i auto-exigència i procedeixo a escriure-ho de manera més clara i entenedora.

Us plantejo la següent situació.

Imagineu que teniu els ànims i les ganes de llevar-vos més d’hora de l’habitual per anar al gimnàs. Baixeu al vestidor. Hi ha diverses zones on canviar-se. Trieu la primera que trobeu, entrant a mà dreta.

Hi ha dos tipus d’armaris. Els d’accés lliure i els privats, que són els què es lloguen per tot un any i que serveixen per a guardar allò que sempre necessites, com ara les sabatilles esportives, el desodorant o les cremes i xampús. Els altres armaris serveixen per a guardar-hi la roba que duus posada i que tothom utilitza. Aquests són més alts i de més capacitat. Els privats són més petits i només els fan servir aquells que pagan la quota anual del lloguer.

La disposició de la zona on us trobeu és la següent:

A mà dreta, 22 armaris de lliure accès. A mà esquerra, 22 armaris lliures, també. En front, uns 45 armariets privats.

Vosaltres no teniu armariet privat, i així doncs, només fareu servir un armari gran, d’accés lliure. Tenint en compte que tots estan buits tret d’un, que està ocupat, quin armari fareu servir?

Doncs la resposta d’una dona va ser la de col·locar-se just a l’armari de sota el meu, tocant els armariets privats, de manera que es va fer molt difícil coordinar-se per a agafar el què necessitava, alternant-nos educadament per a agafar, cadascuna, les nostres coses. I jo, molt educada per fora, però per dins em corroïa la sorpresa, l’estupefacció i la incredulitat d’haver de fer torns per accedir a les meves coses quan com sempre a dos quarts de nou del matí, sobra espai per tot arreu del vestidor.